Георги Милков - специален гост на Антон Хекимян в NEWSROOM

Дигиталният проект на bTV Новините с нов епизод днес

Реклама

Журналистът Георги Милков е специален гост на Антон Хекимян в новия епизод на дигиталната поредица на bTV Новините - NEWSROOM. 

„Не си даваме сметка, че каквото и да построим в тази държава, каквито и пътища да направим, каквито и министерства нови да изградим, каквото и осветление да прокараме навсякъде, ако ние не образоваме децата си, тези, които ще дойдат след нас, тези, от които ще зависят нашите старини и нашето бъдеще, ако тези хора са необразовани, това значи, че бъдещето на България, а и на света, ще е под въпрос. Няма как да инвестираш в нещо с идеята, че живота ти ще стане по-добър в следващите години и да забравиш да инвестираш в образованието. Образованието е основата, след семейството идва образованието“, каза дългогодишният журналист. Милков сподели, че не иска да вижда свят, в който липсата на образование се предава през поколения.

Според него, ако човек има основата и знае кое е добро и кое – зло, няма как да се обърка. В разговора между двамата журналисти Георги Милков сподели, че смята, че търсенето на политически месия се е изчерпало и изрази опасенията си, че отново на изборите в крайна сметка ще накажем себе си, смятайки, че наказваме някого другиго.

Новинарският видео подкаст стартира в началото на септември, като гости на директора “Новини, актуални предавания и спорт“ на bTV вече бяха емблематичните Бойко Василев, Кирил Вълчев и доц. Георги Лозанов.

Цялото интервю Антон Хекимян с Георги Милков може да гледате онлайн на нашия сайт btvnovinite.bg

ПОСЛЕДНИ

Реклама