Има един сигурен начин човек да стане известен без особени качества и Кайли Дженър е живото доказателство за това – просто трябва да се появява и снима в компанията на други известни личности. А суперселфито със суперзвезди на Кайли от Met Gala 2017, което само за ден събра над 3 млн. харесвания в Инстаграм, е поредното потвърждение на тактиката й.

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Въпреки изричната забрана за подобни снимки от Ана Уинтур (главната редакторка на VOGUE и организаторката на бала), Кайли Дженър не пропусна шанса да се щракне заедно с 12 звезди в една от тоалетните нa "Метрополитън", където се провежда годишната гала в полза на Института за костюма към нюйоркския музей на изкуствата. Да си направи селфи човек на подобно събитие е много труднa задача и предвид факта, че кувертът струва $275 000. 

Звездното селфи на Кайли с Ким Кардашиян, Кендъл Дженър, Парис Джексън, Пъф Деди, A$AP Rocky, Франк Оушън, Бри Ларсън и други знаменитости логично събра милиони харесвания и десетки хиляди коментари за броени часове.

Родената през 97-ма Кайли Дженър е американска телевизионна риалити звезда и модел, станала световноизвестна като себе си в реалити предаването "Keeping Up With The Kardashians", проследяващо ежедневието на звездното й семейството. Предаването става толкова популярно, че води до продуциране на производните "Кортни и Ким превземат Маями", "Кортни и Ким превземат Ню Йорк", "Кортни и Клои превземат Хемптънс" и подобни превземания, в които Кайли е гост звезда на сестрите си.

Кайли Дженър е най-малката дъщеря на олимпийския шампион Брус Дженър (познат вече като Кейтлин Дженър след операция за смяна на пола) и ТВ звездата Крис Дженър. Има по-голяма сестра – супермоделът Кендъл Дженър, три полусестри от майчина страна (Ким, Клои и Кортни Кардашиян) и един полубрат (Роб), а от бащина – три полубратя и полусестра.

Огромното влияние на сестрите Дженър в социалните мрежи ги вкара в класацията на "TIME" за "25-те най-влиятелни тийнейджъри" през 2014-а, а днес 19-годишната Кайли е вече в Топ 10 на най-известните личности в Инстаграм с над 92 млн. последователи.

Кайли Дженър пусна своя козметична марка през 2015-а, но тази година получи съдебен отказ да регистрира "Кайли" като собствена търговска марка за "Kylie Cosmetics", след насрещен иск от австралийската поп звезда Кайли Миноуг, която е "международно известна изпълнителка и активистка в борбата срещу рак на гърдата, популярна в цял свят като "Кайли".

Докато "Кайли Дженър е второстепенна личност от телевизионното риалити шоу "Keeping Up With The Kardashians", с поддържаща роля на доведените си сестри Ким, Клоуи и Кортни Кардашиян. Госпожицата е активна в социалните медии, където нейният фотографски ексхибиционизъм и публикации предизвикаха критика от организацията за защита на правата на хората с увреждания "Disability Rights" и афро-американските общности".

"Аз не се опитвам да насърчавам младите момичета да приличат на мен или да мисля, че това е начинът, по който трябва да изглеждат", твърди Кайли в Туитър. Дали?

 

#metgala2017

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 

Versace Versace Versace

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on