"Метъл светът" на Звезди от "Ахат" празнува 1 година в ефира на Z-Rock

Предаването "Моят метъл свят" се излъчва всеки четвъртък между 21:00 и 23:00 часа

Реклама

Предаването "Моят метъл свят” на рок легендата Звездомир Керемидчиев-Звезди от "Ахат” отбелязва една година в ефира на Z-Rock днес – 14 юли.

Всеки четвъртък, между 21:00 и 23:00 ч., на живо в ефира на Z-Rock феновете на метъл музиката могат да чуят коментари и истории, свързани с песните, които звучат в  предаването,  разказани лично от легендата Звезди. В "Моят метъл свят” намират място групи и изпълнители  от целия спектър на метъл музиката, както и ексклузивни за българския ефир банди.

Днес, по повод първата годишнина на предаването, слушателите ще чуят специално тричасово издание на "Моят метъл свят”, което ще се излъчи между 20:00 и 23:00 ч. В него Звезди ще направи ретроспекция на основните акценти от първата година в ефир, а на живо в студиото на рок радиото на България той ще посрещне и ще поговори с едни от най-верните фенове на метъла.

Повторение на предаването се излъчва всяка неделя между 20:00 и 22:00 часа. Слушателите могат да чуят отново специалното издание на "Моят метъл свят” на 17 юли между 20:00 и 23:00 ч.