В bTV Репортерите: Билети няма

Младите актьори в театъра винаги са били в по-добра позиция от възрастните си колеги. Макар че времето все още не им е позволило опит, световната драматургия е създала образи предимно за тях.

Реклама

А когато на сцената играят младите, салонът е на същата възраст. Независимо дали защото такива актьори и актриси привличат в театъра все повече млади зрители или защото карат възрастните да забравят годините си, факт е, че билети няма месеци преди техни представления. Така че не е учудващо, че трупата на Народния ни театър е предимно от млади таланти като Владимир Карамазов, Юлиан Вергов, Захари Бахаров и Деян Донков.

Малкият екран ни ги показва всеки ден в реклами, филми и в най-успешния риалити формат Survivor Експедиция Робинзон. Ето защо тази неделя bTV Репортерите ще разкажат с какво всъщност се занимават четиримата актьори.

Докато младите са на театралната сцена, авторитетите Цветана Манева, Стефан Данаилов и Наум Шопов обясняват, че с толкова силна трупа нито българските, нито чуждите режисьори биха имали проблем да намерят кой да играе дадена роля. И тъй като актьорът не съблича таланта си като костюм след представление, зрителите ще ги видят в най–новите им роли, в които ги постави екипът на bTV, но вече извън театъра.

Филмът на Валерия Чанкова е реализиран със съдействието на Palms Merkur Casino, "Сладкиши Софита" и служителите от ритуална зала "Триадица" в София.

ПОСЛЕДНИ

Реклама