Николай Бареков вдигна голяма сватба в Пловдив (видео)

С традиция, която се изпълнява само на царски сватби, премина венчавката на водещия на bTV и неговата съпруга.

Реклама

Водещият на "Тази сутрин" Николай Бареков и съпругата му Евгения се венчаха в Пловдив. Църковната церемония беше извършена от пловдивския митрополит Николай, две години след сключването на гражданския брак.

Камбани огласиха целия Пловдив. По нареждане на дядо владика всички църкви в града бият камбаните си в чест на младото семейство. Подобна традиция се изпълнява само на царски сватби. Важен участник е и Николай Бареков - младши.

Бракосъчетанието се извършва две години след като се роди синът на Николай и Евгения, тъй като в семейство Барекови е традиция наследникът да присъства на сватбата. Евгения е облечена от дизайнера Вергиния Здравкова, а за грима се погрижи Кирил Чалъков, гримьорът на Лили Иванова и още много родни звезди.

От църквата "Св. Константин и Елена" гостите се отправиха към ресторант Пълдин в стария Пловдив. Там те празнуваха с чеверме, а градусите вдигнаха 100 бутилки отбрано червено вино.

Сватбата продължи до сутринта. Настроението поддържаха гръцката звезда Кети Гарби, сръбската звезда Весна Змианац, Графа, а оркестър "Канарите" бяха с гостите през цялото време. Сватбата уважиха 150 приятели на двамата от цялата страна и от Германия, дошли специално за събитието.

 

 

Спортните събития от деня

Филмите на bTV

Гледай bTV на живо

Времето

ПОСЛЕДНИ

Реклама