Ани Цолова излиза в майчинство, ще я замества Петя Стефанова

Водещата на "Тази сутрин" излиза в майчинство от понеделник, 7 юли. Мястото й до Николай Бареков ще заеме репортерът Петя Стефанова.

Реклама

Ани Цолова реши да се оттегли от ефир три месеца преди раждането, за да се отдаде изцяло на подготовката за предстоящото щастливо събитие. "Много обичам работата си, но в момента ми се случва най-важното събитие в живота и искам да се посветя изцяло на него. Работата ми е свързана с много стрес и отговорности и не искам бебето ми да ги споделя заедно с мен", сподели тя. Ани не може да каже отсега кога ще се завърне на екран, но това най-вероятно ще стане догодина.

За заместничка на Ани е избрана репортерката Петя Стефанова заради дългогодишния й телевизионен опит. Петя e работила като водеща на новини и актуални предавания, включително на сутрешен блок, в продължение на осем години.

Започнала е през 1994 г. в РТВЦ Варна, като е натрупала новинарски опит и като кореспондент за Канал 1 и Ефир 2 от Варна. Тя е част от екипа, създал една от първите частни кабелни ТВ MSAT, където е работила като водещ и репортер. Преди да се присъедини към bTV Новините през февруари 2007 г.

В понеделник и вторник, 7 и 8 юли, Петя Стефанова ще води "Тази сутрин" от студиото на bTV в София, а колегата й Николай Бареков ще коментира с гостите си актуалните теми, вълнуващи гражданите на Бургас и Несебър, пряко от курортния черноморски град.

Спортните събития от деня

Филмите на bTV

Гледай bTV на живо

Времето