bTV Репортерите в събота: Съдби в катрана

Дали всички, които се занимават с тютюн, са бедни? Има ли истински тютюневи барони, които са облагодетелствани от този бизнес?

Реклама

Тази събота, 17 януари темата на bTV Репортерите е сладката отрова, която храни близо половин милион българи – тютюнът. За малките производители това е робството, което проклинат, но търпят, за да не останат гладни.

Репортерът Марина Цекова и операторът Евгени Генов се срещат с производители от Северна България, които смогват да отгледат най-много по 7-8 декара. Пред камерата на bTV те разкриват проблемите си, свързани с оскъдното заплащане и постонянната заплаха от мизерстване. Дали всички, които се занимават с тютюн, са бедни? Има ли истински тютюневи барони, които са облагодетелствани от този бизнес? Отговорите зрителите ще научат тази събота в bTV Репортерите.

Своите прогнози и коментари ще дадат представители на Асоциацията на тютюнопроизводителите и фонд "Тютюн". Има ли тютюнева мафия, с която икономическата полиция трябва да се справи? Отговор на този и други важни въпроси ще потърсят bTV Репортерите тази събота веднага след централните новини.

Интервю с Марина Цекова за "Съдби в катрана" вж. в прикачения файл.

Спортните събития от деня

Филмите на bTV

Гледай bTV на живо

Времето