Радио Melody среща фенове с италианските легенди POOH

Вижте как можете да се срещнете с любимците си от бандата

Реклама

В новата игра на радио Melody най-верните фенове на италианската банда POOH ще имат шанса да спечелят билет за големия им концерт в София на 28 октомври. Единствено радио Melody ще даде възможност на слушателите си за едно неповторимо преживяване – лична среща с италианските суперзвезди, броени минути преди да се качат на сцената в зала 1 на НДК.

Всеки делничен ден, в периода между 10 и 28 октомври, в ефира на радио Melody ще прозвучава седмичен въпрос, свързан с най-успешната италианска група за всички времена POOH. Верен отговор на въпроса, изпратен на igra@melodybg.com, ще осигурява участие в играта. На 14 октомври, в емисията новини точно в 15:00 часа ще станат ясни имената на първите десетима късметлии, изтеглени чрез жребий.

За повече от 40 години на сцената, POOH се превръща в национална икона на Италия. Италианската банда издава над 49 студийни албума и над 330 хита, продажби на 23 000 000 албума и 20 000 000 сингъла. Групата е носител на над 50 награди в различни категории, реализирала е 15 златни и 44 платинени албума. Предвид постоянния състав на групата и поради множеството им съвместни аудио и лайв продукции, POOH биват вписани в книгата на Гинес. Италианските икони са носители и на най-престижния орден в родната им страна "Рицари на Република Италия" за приноса им в популяризиране името на нацията чрез своята дейност.

Изпълнителите на вечния хит “Uomini soli” - POOH, се завръщат в България за грандиозен концерт със специалното участие на Classic FM М-Тел Оркестър на 28 октомври в зала 1 на НДК по покана на радио Melody и Кантус Фирмус.