"Комиците" и "Столичани в повече" тръгват на турне

Любимците от екрана ще обиколят осем града през втората половина на август

Реклама

Националното турне "Сладки избори” 2011 с "Комиците” и "Столичани в повече” започва на 13-и август. Зрителите ще видят 13 концерта в осем града! Любимите актьори ще се срещнат с публиката първо в Сандански на 13 август, на 14 и 15 август са в Пловдив, 16-17 август – Стара Загора, 18-20 август - Бургас, 21 август - Варна, 23-24 август - Каварна, 25-26 август - Русе и 27 август - Горна Оряховица.  В "Сладки избори” 2011 ще се включат още Графа и група "Акага”.

Мотото на турнето - "Сладки избори”, не е избрано случайно. Първо - защото то се случва в навечерието на важни за страната избори. Второ - защото всички българи очакват резултатите от кметската надпревара в сериала на bTV - "Столичани в повече” - Лютов или Чеканов. И трето - защото всеки от нас прави стотици избори, които предопределят живота ни – избор в любовта, кариерата и приятелството.

В осемте града на турнето двамата герои - кандидат-кметове от "Столичани в повече”, Лютов и Чеканов  ще проведат на живо своята предизборна кампания. Всеки, който присъства, ще гласува с билета си и в края на концерта ЦИК на "Комиците” ще обяви победителя. Един от всички гласували ще спечели и награда – голям плазмен телевизор!

Билетите за "Сладки избори” 2011 на "Комиците” и "Столичани в повече” ще се продават от 1 август в специалните шатри на генералният спонсор на турнето "Захарни заводи” – Горна Оряховица в центъра на всеки град, включен в списъка. Традиционно концертите се провеждат в Летните театри, а организаторите препоръчват да закупите билетите си още в първите дни, защото свършват бързо.

Очаква ви незабравимо лято – със смях, добро настроение, много награди и подаръци! Направете и вие своя "Сладък избор”!