Много смях по bTV навръх Коледа

В "Господари на ефира" зрителите ще видят рядко срещано явление - Тодор Живков поздравява космонавти по телефона

Реклама

По Коледа феновете на "Пълна лудница" ще видят новия трети сезон на сериала "Сакъз". Неочаквани обрати, много интриги ще държат зрителите в напрежение. Някои от добрите герои стават лоши, а някои от лошите герои – добри. В празничната коледна емисия на "Пълна лудница" операторите ще се затруднят да заснемат новинарите, защото някой от екипа е прекалил с украсата и студиото прилича на гора. Във филма "2 и 200" жертви на Леонид и Малката пура ще станат Дядо Коледа и Снежанка. Зрителите ще видят размяна на подаръци с неочаквано очакван край. Тиган Звездев е поканил в студиото на "В Казан" министър Дянков, който ще покаже как се готви шкембе чорба в условия на бюджетен дефицит.

Специален гост на коледното издание на "Комиците" ще бъде кметът на София Йорданка Фъндъкова. Зрителите ще се забавляват с тематични скечове, прекрасна коледна окраса на сцената и песни в изпълнение на вокална формация "Робев".

Навръх Коледа в "Господари на ефира" зрителите ще видят едно рядко срещано явление - Тодор Живков поздравява космонавти по телефона. Смях ще донесе и изумителен подбор на забавни материали с участието на бивши ТВ водещи. В главните роли ще бъдат проф. Вучков и Николай Колев. Кореспондентът на шоуто от Париж Стиляна пък ще се включи с материал, от който става ясно, че французите също имат баница с късмети.

В коледен моден дуел на 26 декември ще изправят Глория и Графа. Те ще покажат на зрителите как да се опаковаме и подарим на любимите хора. Какъв според тях е най-подходящия подарък за близките ни, ще споделят в коледното издание на "Модерно". Екипът на предаването ще се разрови из гардеробите на гостите и ще покаже техни лични дрехи. Изненадата, която Радост е подготвила за Глория е обложката на първия й диск. Графът ще си припомни плакат, на които изглежда по начин, по който никой не го помни и който отдавна е скрил в гаража си.

В коледното издание на "Търси се" Меги и Нели ще направят ретроспекция на изминалата година и гостите на предаването. Ще има рубрики за любовта, за смеха, за сълзите, за предизвикателствата, за изненадите. Зрителите ще имат възможност да си припомнят как популярни личности играят етюди в нетипични за тях роли. Някои от гостите, които Меги и Нели ще припомнят, са Алекс Раева, Христо Гърбов, Астор и др.