Актрисата Седа Демир от хитовия турски сериал "Листопад" се омъжи

За първи път пред камерата на bTV актрисата съобщи за промяната в семейното си положение

Реклама

Актрисата Седа Демир, която изпълнява ролята на Седеф в хитовия турски сериал "Листопад" по bTV, се омъжи. За да съобщи радостната вест за пръв път не само пред медиите, а и пред повечето си приятели, тя избра камерата на bTV. С нея се срещнаха Кристина Владимирова и операторът Станислав Ангелов.

В сериала "Листопад" актрисата Седа Демир изпълнява ролята на Седеф. Младото момиче е влюбено в сина на Али Ръза, Шевкет, но обичта й остава несподелена. В реалния живот обаче, Седа вече е щастливо омъжена жена.

"На 4 януари се омъжих и съм още прясна младоженка. Сега за пръв път на вас го съобщавам. И съм много щастлива, защото не съм вече "аз", а сме "ние", и сме вече едно семейство", сподели Седа Демир.

Засега за промяната в семейното положение на Седа и съпруга й знаят единствено родителите на двамата.

"Ние само сключихме брак, не сме правили сватба, защото изведнъж взехме решението и само подписахме, но ние сме гаджета от доста време - от 4-5 години близо, защото сме колеги от университета", допълни актрисата.

26-годишната актриса казва, че тя и Седеф доста си приличат. Затова и негативното отношение на турските жени към героинята й, й е дошло като гръм от ясно небе.

"Много е странно, защото точно това момиче, което е толкова влюбено в Шевкет, трябваше да събере доста симпатии, но нищо подобно. Лошата Ферхунде беше оправдана от повечето турски жени, а мен ме поставиха в ролята на тази, която иска да се вмъкне и да им разруши семейството", коментира още Седа.