Митко Павлов: Искам да има повече позитивно отношение сутрин

Новият водеш на предаването "Тази сутрин" сподели, че в разговор може да извади чисто човешкото от политиците

Реклама

Добре познатото лице от ефира на bTV - Димитър Павлов от 1 март ще можете да гледате и в предаването "Тази сутрин". От следващия понеделник Митко ще е новият екранен партньор на Ани Цолова. Повече от репортажа на Марина Евгениева:

Преди да блесне с чувството си за хумор и своята артистичност в телевизионния ефир години наред Митко Павлов беше автор и водещ на най-доброто сутрешно радио-шоу.

"Аз искам просто да има повече позитивно отношение сутрин и малко повече усмивки сутрин. В смисъл, аз ако трябва да ти отговоря на някакъв въпрос - с какво се виждам сутрин, то е с това - с позитивно отношение и повече усмивка. Мисля, че това мога да дам аз тук", сподели Митко.

От 1 март, всяка делнична сутрин, Димитър Павлов заедно с Ани Цолова ще ни среща с гостите в "Тази сутрин". Известен със своята гъвкавост Митко със сигурност ще се справи и с трудните политически теми.

"Някои хора биха ми били приятни чисто като хора, не толкова като политици, защото смятам, че аз мога да извадя това от тях. Не толкова тежък политически разговор, колкото вече една чисто човешка страна на въпроса", допълни Димитър Павлов.

Как изглежда всичко това, ще можете да гледате от следващия понеделник в "Тази сутрин".