Само по Z-Rock: Ексклузивни включвания от Sofia Rocks

Рок радиото на България ще разполага със собствено мобилно студио

Реклама

Единствено Z-Rock, oфициалното Sofia Rocks радио, ще излъчва ексклузивно от специално изградено мобилно студио на мястото на събитието този петък, 8 юни, на стадион "Българска армия”. Слушателите на рок радиото на България ще чуят преки включвания с най-актуалните новини около фестивала, интервюта, коментари от организаторите и участниците в мега събитието.   

Z-Rock ще даде уникалната възможност на двама истински фена да станат Z-Агенти с пълен достъп до Sofia Rocks 2011 с участието на Whitesnake, Judas Priest, Saxon, Slade и Mike & The Mechanics. В деня на фестивала Z-Агентите ще имат специални включвания в ефира.

Шестима от всички слушатели на Z-Rock, изпратили своя отговор на въпроса "Защо искам да стана Z-Агент?”, бяха избрани от специалното жури на радиото. На живо в ефира финалистите отговориха на въпросите на водещата на "Голият обяд” Елена Розберг.  Антоний Ласкин от София и Флориан Демирев от Варна са двамата късметлии, които ще изживеят грандиозното събитие в ролята на Z-Агенти на рок радиото на България.

Отпадналите четирима финалисти в играта печелят билет за фестивала и среща с легендарните музиканти от Mike and The Mechanics. Шест от феновете, включили се във Facebook играта на радиото, също ще получат възможността да се запознаят с групата. Имената на дневните победители се публикуват на официалната Facebook страница на рок радиото на България.

А какво сподели Майк Ръдърфорд от Mike and The Mechanics в интервю за Елена Розберг, прочетете тук.

Какво трябва да знаете за организацията на фестивала тази година >>>