Тръгва нов сезон на "Такъв е животът"

Предаването ще търси отговор дали има останала човещина и състрадание сред обикновените хора

Реклама

"Такъв е животът" - известното риалити предаване на bTV, започва нов сезон. Този път въпросите, които си задава поредицата са: колко голямо може да е човешкото сърце в трудни времена? И има ли останала човещина и състрадание сред обикновените хора?

Деветте епизода на риалити предаването представят не дотам обикновени житейски истории, герои на които обаче са обикновени хора. Доброволци обучават кучета-водачи, за да улеснят живота на незрящи.

"Преди повече от 20 години аз загубих зрение и оттогава винаги съм си мислил за момента, в който ще мога да имам куче водач, помощник. Едно същество, което те обича и което да ми помага. И от 20 дена тази мечта ми се сбъдна”, сподели един от героите.

Освен това предаването разказва историите на възрастни хора, живеещи в закътани села, които оцеляват благодарение на добрината на един човек или трогателната история на деца сирачета, които получават грижи и любов от самотни възрастни жени.

"Цялото общество е ангажирано и е много хубаво да видим, че има такива проекти, че има хора, които се ангажират в такива проекти и точно това искахме да покажем”, коментира Милена Будинова, продуцент.

Предаването ще покаже на хората, че истинската благотворителност няма цена и че дори в труден момент хората намират сили да помагат. Новите епизоди на "Такъв е животът" може да гледате от 3 април в ефира на bTV.