Предсмъртно обещание прави една любов невъзможна

Не пропускайте новия сериал от 12 април - "Клетва"

Реклама

Една предсмъртна клетва тежи като проклятие над бурните и искрени чувства на двама влюбени. Дали Мендерес (Серхан Яваш) ще намери път да заобиколи обещанието си, или любовта му към Лейля (Туба Юнсал) е обречена - зрителите на bTV ще разберат от новия сериал "Клетва" от 12 април всеки делничен ден от 17:00 часа.

Мендерес и Лейля са лудо влюбени и нямат търпение да отпразнуват четвъртата годишнина от сватбата си. Той е собственик на голям холдинг, което налага често да пътува до Дамаск във връзка със строежа на хотел. Тя работи в оранжерия и обича цветята. Единственото, което помрачава щастието им, е липсата на дете - от години се опитват да имат наследник.

Годишнината на двамата влюбени ще бъде отпразнувана в дома на бащата на Лейля – Баки. За всеобщо съжаление Мендерес получава обаждане спешно да замине за Дамаск и оставя натъжената си съпруга.

Междувременно Асуман, която има две деца, се подготвя за завръщането на съпруга си от пътуване по бизнес. Синът и дъщеря й също са развълнувани от завръщането на баща им. Късно вечерта той най-после се прибира.

Преди години Мендерес е дал клетва на вече покойния си брат Кемал да се ожени за Асуман (вдовицата на Кемал) и да се грижи за нея и децата й. Оказва се, че Мендерес е женен освен за Лейля, която живее в Истанбул, и за Асуман, която отглежда децата си в Айдън.

Без Мендерес да знае, в Истанбул се появява Джихан, адвокатът на семейството на Лейля, който е тайно влюбен в нея.

Дали любовта на Мендерес и Лейля ще устои на предизвикателствата и бурите, които ги очакват, или тя никога няма да намери сили да прости на своя любим?