Феновете на Z-Rock избират 5-те най-велики групи и изпълнители за всички времена

Днес - 13 октомври, рок радиото на България става на 5 години!

Реклама

Честит рожден ден, Z-Rock! Днес – 13 октомври, рок радиото на България празнува своя пети рожден ден. През цялата седмица в ефира на радиото звучат ексклузивни акустични изпълнения на живо в студиото, интервюта със специални гости и поздрави от култови рок музиканти.

По повод петия си рожден ден Z-Rock стартира грандиозна класация. В нея от над 500 имена, разделени в две части – българска и световна  класация - слушателите ще изберат 5-те най-велики групи и изпълнители за всички времена. Единствено слушателите на Z-Rock и феновете на истинската рок музика ще определят позициите в класацията като гласуват онлайн на 5godini.zrockbg.com.  

На финала на класацията на 4 ноември двама слушатели на Z-Rock, гласували в класацията, ще спечелят устройства за мобилен интернет и ще се радват на неограничен достъп. Рок аксесоари и оригинални подаръци от Z-Rock и още много изненади ще отидат при истинските фенове на радиото. Общо 50 уникални награди, ще спечелят верните слушатели на рок радиото на България, дали своя глас за фаворит в класацията.

Петте най-велики групи и изпълнители за всички времена ще станат ясни на финала на 4 ноември. В понеделник (17 октомври) предстои поредната голяма изненада за феновете на рок радиото на България и всички потребители на www.zrockbg.com.  

Екипът на bTV Web поздравява колегите от рок радиото на България! Още много истинска музика и истински фенове! Наздраве!

ПОСЛЕДНИ

Реклама