Криейтив директорът на Google Джи Лий в ексклузивно интервю за "Запазено за мъже”

Ненчо от "Комиците” пази писмо от Мистър Сенко цели 30 години, Генка Шикерова "получава заплахи” в "Запазено за жени” по PRO.BG

Реклама

Предаването "Запазено за мъже" по PRO.BG има нова рубрика - "Мъж на седмицата". В нея ще се запознавате с мъже, които ни променят и не се страхуват да преследват мечтите си. Вижте една истинска история за пари, световна кариера и романтична любов в  ексклузивното интервю с криейтив директора на световната компания Google -  Джи Лий, специално за "Запазено за мъже".

С какво и с кого се подиграва българският анимационен сериал за възрастни “Българ”? Кои реални популярни личности в България се крият зад героите в сериала? Кои са съвременните Бай Ганьовци? На тези въпроси ще отговори атрактивният млад режисьор Неделчо Богданов в разговор с водещата Елена Кръстева тази неделя, 3 октомври, в "Запазено за мъже” от 11.00 ч.

Водещата ще открехне вратите и на подземния свят и ще се срещне с мъж, който знае какво е усещането да се живее на ръба на закона и на собствената си съвест - продуцентът на Ghetto productions Петър Петков.

Запазено за жени - събота от 11 ч. по PRO.BG

Точно преди 30 години малкият Ненчо от Момчиловци написал писмо до великия илюзионист Мистър Сенко. Седмица след това получил и отговор, придружен от снимка и статия от вестник. "Писмото беше написано от жена му, той пише доста грозно, но все пак под негова диктовка” – разказва Ненчо на Диана Алексиева в "Запазено за жени”, тази събота, 2 октомври. Там за първи път той ще покаже оригиналното писмо, както и много снимки от детството си.

Другият гост на Диана тази събота в 11.00 ч. е топрепортерът на bTV Генка Шикерова. Тя ще разкрие трудностите на професията и ще признае, че е получавала заплахи във връзка с работата.

"Запазено за жени” и "Запазено за мъже” се излъчват всяка събота и неделя от 11.00 часа в ефира на PRO.BG и наживо онлайн  на www.probg.bg