Любими лица на bTV се връщат към спомените си от бала

Вили Марковска загубила гривната си, Пепи Бакърджиев прекъснал диджея заради финала на Шампионската лига

Реклама

В разгара на сезона на абитуриентските балове няколко любими лица на bTV се върнаха към спомените си за своя бал - специално за LadyZone.bg. Звездата от сериала "Столичани в повече” Виолета Марковска, която като абитуриентка е била с дълги руси коси, сподели, че нейният бал е преминал много спокойно. Тя дори се е прибрала вкъщи първа от съучениците си. Но пък е изгубила гривната си.

Колежката й Ева Тепавичарова разказа, че основното събитие на нейния бал е бил конкурсът "Мис Бал". Тя не печели, но за сметка на това е била заобиколена от най-ухажваните момчета в класа - и това е запечатано на снимка.

Актрисата от "Стъклен дом” Деси Бакърджиева е танцувала толкова много, че е била избрана за Кралица на танците. Тя признава, че е съсипала чисто новите си скъпи обувки, но изобщо не съжалява, защото спомените й от бала са прекрасни.

Абитуриентският бал на спортния журналист на десетилетието на bTV - Петър Бакърджиев, съвпаднал с финала на Шампионска лига между Аякс и Милан, спечелен от холандците. В разгара на партито Пепи прекъснал развилнелия се диджей, за да съобщи по микрофона резултата от мача. Какво по-голямо доказателство, че още тогава е мечтаел да стане спортен журналист?!

Всичко за бала следете и в специалната рубрика на LadyZone.bg - Ала-Бала за бала