Мадлен Алгафари, Калин Сърменов и един анимиран Батман

Вижте какви акценти от програмата на bTV Media Group подбрахме за вас днес

Реклама

Сближава ли се Нина Роси с Распутин и какъв съюз ще предложи съдия Таня Стоева на прокурор Иванов. Jази вечер по bTV не пропускайте двата поредни епизода на "Седем часа разлика", а още интересни филми може да гледате през деня и по bTV Comedy, bTV Cinema и bTV Action. Ето какво подбрахме за вас от програмата ни днес:

bTV в неделя, 16 октомври

В 8 ч. започва "Отпечатъци" с Мира Баджева.
От 9 ч. бъдете с "Тази неделя".  Зрителите ще се запознаят с историята на една жена, която се бори за легитимиране на проституцията. Екипът ще гостува в дома на Деси Цонева, внучка на Коста Цонев и Анахид Тачева и дъщеря на Димитър Цонев.
Гост в поредното издание на "Търси се" от 11 ч. ще бъде психоложката Мадлен Алгафари - какви са вълненията на човека, който се грижи за емоциите на другите.
В 13 ч. останете с продължението на приключенията на Мел Гибсън и "Смъртоносно оръжие 3"
От 16 ч. започва "Нека говорят... с Росен Петров". "Пожелахте да говори" Милото от "Седем часа разлика" - актьорът Калин Сърменов. Очакваме въпросите ви тук >>>
От 19:30 ч. не пропускайте bTV Репортерите. Кристина Баксанова и операторът Борис Пинтев търсят причините защо все повече доктори предпочитат специализация и работа зад граница.
От 20 ч. задължително останете пред екрана, за да видите как продължава новият сериал на bTV "Седем часа разлика". Сближава ли се Нина Роси с Распутин.
От 22:30 ч. идва епизод от поредицата на Джордж Лукас Междузвездни войни: Епизод VI - Завръщането на джедаите
bTV Comedy

Не порпускайте първия от премиерните за България епизоди от третия сезон на сериала "Слънчева Филаделфия" точно в 19:30 часа
От 21ч. е романтичната комедия "Къдравата Сю", която ще проследи уличните приключения и преобразяването на... ами, на къдравата Сю

bTV Cinema

Ако сте пропуснали поредния епизод на новия български сериал на bTV - "Седем часа разлика", можете да наваксате от 14ч.
Впуснете се "В окото на бурята" в 20ч.
Когато чуете "екранизация по роман на Никълъс Спаркс", трябва да сте убедени, че става въпрос за красива, но и драматична история, каквито са филмите "Тетрадката", "Незабравима" и "Писмо в бутилка", последният от които можете да гледате от 22ч.по bTV Cinema


bTV Action

В 12:30 ч. започва "Зона спорт" - спортните събития през седмицата с Краси Минев
От 13:30 ч. гледайте обзорното предаване за УЕФА Шампионска лига
В 17 ч. е поредният епизод на "Такъв е животът: Новите българи"
В 18 ч. бъдете с анимацията "Батман срещу Дракула"
От 20 ч. идват "Хрътките". Кои са районите с повишена радиация в България и какво се случва със замразените през 90-те години 48 уранови мини.
В 22 ч. гледайте трилъра "Защитна стена"

RING.BG
От 10:30 ч. гледайте Модерен пентатлон: СП Москва 2011 г. От 15 ч. проследете пряко срещата от английския Чемпиъншип между Бирмингам и Лестър. В 22 ч. започва мачът от ШЛ между БАТЕ Борисов и Барселона.
Пълната програма на bTV каналите вж. тук.