PRO FM става на 2 годинки и черпи с награди

Слушайте радиото и можете да спечелите страхотни награди всеки делничен ден

Реклама

В началото на месец юни тази година най-младежкото радио PRO FM празнува своята втора годишнина. "Най-много музика и най-новите песни" звучат в ефира на радиото, което се развива успешно и като идеален канал за забавни и интерактивни игри. Най-младата и динамична радиоаудитория на PRO FM добре познава промоциите "Съблечи блондинката”, "PRO FM плаща твоята сметка”, "С PRO FM на море” и много други.

По повод втория си рожден ден PRO FM стартира нова игра в ефира. За да имат шанса да спечелят страхотни награди, слушателите трябва да чуят специалния откъс от песен, който водещите Деси, Марта и Камен ще пускат в ефир, и да дадат верен отговор кое е парчето във Facebook профила на радиото.

Всеки делничен ден до 22 юни след новинарската емисия в 18:00 ч. жребий ще определя името на един от участниците в играта, който печели карта за 20% отстъпка в магазините на Big Outlet. На финала на играта един късметлия ще получи и ваучер на стойност 150 лв. в същата търговска верига. На 15 и 22 юни в ефира на радиото ще бъдат обявени имената късметлийте, които ще получат специалните награди в играта за рождения ден - чифт ролери от PRO FM.

През пролетта на 2010 г. PRO FM се присъедини към радиогрупата bTV Radio Group, в която влизат още пет утвърдени радиостанции – N-JOY, Z-Rock, Melody, Jazz FM и Classic FM. На територията на София, PRO FM се излъчва на честота 101.1 MHz, в Перник – 107 МНz и в Гоце Делчев на 102.8 МHz.