.

Вики Политова: Бяхме новатори в не един аспект

bTV създаде семейния модел на гледане на телевизия, заяви тя

bTV създаде семейния модел на гледане на телевизия и спечели зрителите в България. Оценката е на управляващия директор на bTV Вики Политова. 10 години след старта на медията Политова обещава с натрупания десетгодишен опит и позитивна енергия на екипа да задоволим все по-големите зрителски очаквания.

"Ние успяхме за 10 години да създадем успешен бизнес модел, който ни позволи да стартираме редица проекти – в социалната сфера и в търговската сфера. Наистина, бяхме новатори в не един аспект. Аз смятам, че на лидера му се пада да върви напред и да иновира, да внася нюанси в бизнеса. Естествено, вторите и третите винаги повтарят, винаги имитират, но разбира се не по същия начин, не със същото качество”, заяви Политова.

"Догони ни финансовата и икономическа криза и за нас беше трудно да достигнем до български сериал веднага след пика на риалити форматите. С турските сериали ние временно запълнихме един вакуум и по този начин се опитахме да измерим пулса на зрителите – доколко те са готови и доколко ще откликнат на тази нови крачка”, каза още тя.

"Тъй като bTV сама не може да подсигури и задоволи всички нужди, затова ние лансирахме профилирани канали. Ние знаем, че в бъдеще ще се гледа профилирана телевизия. Особено, когато телевизорите в домакинството стават повече. И тогава ние знаем, че трябва да можем да задоволим всеки един индивидуален член от семейството. Това е посоката, в която ще се развиваме. И смятам, че преходът към цифровизация ще ни позволи да приложим това многообразие”, допълни управляващият директор на телевизията.

"За всички служители на bTV искам да кажа, че нямаше да постигнем това без техните усилия. Пожелавам им лично щастие, много здраве, да имат сили и дръзновение да постигат все повече успехи за bTV и за нашето вече разраснало се, по-голямо семейство. Вярвам, че техният професионализъм е оставил достоен отпечатък, който ще им даде сили да продължат напред”, завърши Политова.    

Коментирай
публикувай
 • не е курва

 • не е курва

 • Peperomia

  ама кой гледа БТВ.при тях всичко е нагласено.в българия търси таланти всичко изглеждаше като "златния орфей"при тодор живковото време.пращайте смс а победителят не е талант а професионалист.може би не се прави разлика между талант и подготвен професионално човек.а за сериалите,каквато телевизията такива и те,постни.

 • ама кой гледа БТВ.при тях всичко е нагласено.в българия търси таланти всичко изглеждаше като "златния орфей"при тодор живковото време.пращайте смс а победителят не е талант а професионалист.може би не се прави разлика между талант и подготвен професионално човек.а за сериалите,каквато телевизията такива и те,постни.

 • batgat

  "Супер" сте през посладните няколко месеца, само хипер тъпи турски сериали и нереални документални фили за "онеправданите" цигани в БГ. Защо не обърнете малко внимание на масовите цигани, които са охранени дебелаци, каращи скъпи коли и вършещи всичко, което си пожелаят безнаказано. Благодаря Ви, че сринахте моето доброто мнение за Вас. Пожелавам Ви успех.

 • "Супер" сте през посладните няколко месеца, само хипер тъпи турски сериали и нереални документални фили за "онеправданите" цигани в БГ. Защо не обърнете малко внимание на масовите цигани, които са охранени дебелаци, каращи скъпи коли и вършещи всичко, което си пожелаят безнаказано. Благодаря Ви, че сринахте моето доброто мнение за Вас. Пожелавам Ви успех.

 • doktor

  най-голямата курва в БТВ ... ти си виновна за турските сериали и ако искаш да запазите "лидерските" си позиции вземи махни тия турски помии. Няма да ти говоря на вие докато не ги махнеш искам Шампионска лига по БТВ отново ако само това направиш г-жо Политова ще имам уважение към всички вас. дотогова вие сте си продажници и кретени в тая телевизия. ако това което искаме много хора (вж Фейсбук) може да ти проговора на вие ! От работещите в бтв уважавам няколко човека

 • най-голямата курва в БТВ ... ти си виновна за турските сериали и ако искаш да запазите "лидерските" си позиции вземи махни тия турски помии. Няма да ти говоря на вие докато не ги махнеш искам Шампионска лига по БТВ отново ако само това направиш г-жо Политова ще имам уважение към всички вас. дотогова вие сте си продажници и кретени в тая телевизия. ако това което искаме много хора (вж Фейсбук) може да ти проговора на вие ! От работещите в бтв уважавам няколко човека