Истинската биография на Борис поставя големия финал на „Фамилията” по bTV

Ще успее ли някой от семейството да спаси душата си

Реклама

Готов на всичко, за да потули убийството на Сашо, Виктор посегна и на живота на сестра си. Но появата на Стефан ще провали плана му и ще го провокира към арогантни признания за престъпленията му. Между тях ще се разиграе драматичен дуел, който ще постави началото на края. Така ще започне големият финал на „Фамилията” – в понеделник от 22:00 часа по bTV.

В същото време героят на Данаилов ще се зарадва на новината, че болестта му е в ремисия и ще живее. И не само това – социолозите ще поставят партията му в челните класации. Оказва се, обаче, че единственият, с кого ще отпразнува поводите, ще се окаже неговият единствен наследник.

Най-голяма драма очаква поръчителя на разследването за смъртта на Сашо. Защото истината боли, а и води след себе си редица последствия. Но и Диана няма да си тръгне тихомълком. Въпреки привидната хармония в алианса с Фотев, отмъщението ще вземе връх и той ще приключи неочаквано с фатално прегрупиране и с най-изненадващия съюзник.

Лора и Стефан ще се изправят пред поредния тежък въпрос – съществува ли за тях общо бъдеще? Дали любов или омраза ги е свързала? Но между двамата отново ще застане злото в различните му превъплъщения – в лицето на Мики, на Тони, на самия патриарх на „Фамилията”.

Истинската биография обаче е готова, а Стефан е способен на всичко, за да наруши тишината и да извади на светло съдбата на Ива, на Рени Ковачева, на Сашо, на всички жертви на Арнаудови. Дори с цената на собствения си живот. А когато това се случи, много хора ще разберат каква цена ще платят за лоялността си към Борис.

Каква ще бъде развръзката на драматичната сага, дали все пак Борис ще оцелее и ще успее ли някой от семейството да спаси душата си - всичко това в големия финал на „Фамилията” – в понеделник от 22:00 часа по bTV.