Parrot Zikmu Solo – да кажем не на кабелите

С това устройство решавате два проблема едновременно - добавяте красива мебел и гарантирате качествен звук в дома си

Реклама

Безжичното възпроизвеждане на музика има недостатъци – със сигурност при този начин на дистрибуция на съдържание се губи част от качестото на записа. Но тази част е пренебрежима за 98% от потребителите. Затова подаряваме всичките си кабели на оставащите 2% и трескаво започваме да търсим начин да инвестираме в Parrot Zikmu Solo.

Този високоговорител прилича на скулптура. Или на ваза. Или на скулптура-ваза, извадена от научно-фантастичен филм. Истината е, че това е реалност – дело е на дизайнера Филип Старк. Връзката със спийкъра е възможна през Wi-Fi-мрежата (бъгаво, защото използва стандарта DLNA, известен най-вече с факта, че рядко работи) или през Bluetooth (работи безотказно и с всеки модерен смартфон от последните три години). Управлението с чувствителните на допир бутони за силата на звука е прекалено чувствително – затова препоръчваме управление през силата на звука на самото устройство.
Звукът е плътен, силен и приятен. Ако имате iPhone, можете да го закачите за допълнителния док отгоре на тази причудлива форма. Parrot Zikmu Solo е отличен избор за всеки, който търси баланса между естетически финес, модерни технологии и фън-шуй баланс в дома.

Parrot Zikmu Solo може да бъде ваш за около 800 евро от Amazon.de