Участвай в конкурса за работилници на EASA 2014

Интересното около EASA 2014 започва!

Реклама

Интересното около EASA 2014 започва - официално е обявен конкурсът за работилници, които ще се реализират в рамките на 34-тата Европейска асамблея на студенти по архитектура във Велико Търново от 19 юли до 3 август. Първият срок за участие е 30 януари, а конкурсът съвсем не е обикновен. Ето къде е Symбиозата:

Имаш идея за страхотна работилница. Споделяш я преди 30 януари в интернет-платформата, разработена специално за конкурса на www.symbioza.bg. Сега всички по света, заинтересовани от събитието, могат да разгледат твоите намерения. Ти също можеш да видиш всички предложения, публикувани до момента - съдържанието на платформата се синхронизира постоянно. И ето - след няколко дни, докато отново разглеждаш symбиоза платформата, срещаш друга работилница, която ти допада.

Имаш идея за колаборация и веднага я споделяш като коментар. Сега двете работилници имат симбиотична връзка и разработват работилниците заедно. Всъщност, всеки може да коментира предложените работилници и да предлага връзки между тях. Има два основни вида симбиотична връзка - две или повече работилници могат толкова да си допаднат, че да се слеят в една. А може и отделните работилници, свързани в симбиоза да запазят своята идентичност, но концептуално да обвържат своите проекти.

Първият срок – 30 януари – е за регистриране в платформата с концепция за работилница. В този етап не е необходимо проекта да бъде завършен в детайл, а по-скоро идея, която лесно в последствие може да се доразвие в сътрудничество с други работилници от света и у нас.

Вторият срок – 28 февруари – е за разработване на симбиозата и предаване на окончателния проект за работилница.

Конкурсът е отворен за всички – студенти и професионалисти от различни сфери на дейност, от цял свят. За да се запознаеш най-обстойно с EASA и конкурса внимателно прочети Tutorpack-а – прекрасно издание с цялата необходима информация. Ще го намериш на: www.symbioza.bg