Шест премиери за шестия рожден ден на bTV Lady

Сериали от цял свят и нов сезон на „Какво ядем?“ очакват зрителите през януари

Реклама

Шест премиерни заглавия ще има през януари по bTV Lady. В месеца на рождения си ден, романтичният канал в семейството на bTV Media Group ще предложи на своите зрители нови хитови продукции от Италия, САЩ, Турция, Бразилия и Индия.

На 1 януари започва „Всичко може да се случи“ – италианска адаптация на американската поредица Parenthood (Бащинство). Сериалът, който ще върви всеки делничен ден от 17:00 ч., пресъздава живота на многобройната фамилия Фераро, пълен с любов, предателство, изненада и страх.

Всеки делничен ден от 20:00 ч. продължава излъчването на премиерните епизоди от хитовата бразилска сага „Истинска звезда“, която разкрива пълния с интриги, скандали и отмъщение свят на модата, съпътстващ живота на 18-годишната Елиза.

Третият премиерен сезон на „Друговремец“ започва на 6 януари. В новите епизоди, всеки уикенд от 22:30 ч., зрителите ще имат удоволствието да открият няколко интересни препратки към по-ранните сезони и епизоди , както и  допирни точки с „Игра на тронове“.

Майка“ е социална драма, чиято премиера от 16 януари ще се излъчва всеки делничен ден от 22:00 ч. Историята се върти около малката Мелек, която живее с майка си и приятеля ѝ, който с всеки изминал ден става по-агресивен, а играта загрубява…

От далечна Индия идва „Вечно твоя“, който bTV Lady ще излъчва всеки делник от 13:00 ч. Феновете на теленовели ще станат съпричастни на нарастващото напрежение между две семейства.

Джими Дохърти – фермер, тв водещ и приятел от дете на небезизвестния готвач Джейми Оливър, журналистката Кейт Куилтън и шеф Мат Тебът се завръщат в ефира на bTV Media Group за новия пети сезон на „Какво ядем?“, изпълнен с вълнуващи приключения по цялото земно кълбо.

Предстои им да разкрият необичайни, заинтригуващи и изненадващи тайни около храната, която консумираме – всеки делничен ден от 14:30 ч.

Шестте премиерни заглавия са само началото от серия изненади, които bTV Lady е подготвил за своята вярна аудитория.

С близо 30 процента се е увеличил делът на тв канала сред аудиторията 4+ в най-гледаното време за периода януари-декември 2017 г. в сравнение със същия период на миналата година, според данните на ГАРБ. Делът на bTV Lady само през ноември 2017 г. се е увеличил с 59 процента за целия ден и с 173 процента в най-гледаното време, в сравнение с ноември 2016 г.

Последни

Реклама