Москов остава редови фен на „Арсенал”, но вече ще вика за „Челси”

Злите езици припомнят, че премиерът е фен именно на „Челси”

Реклама

Здравният министър Петър Москов продължава да изненадва обществото с нетрадиционни решения. „Дуплекс” научи, че той остава редови фен на „Арсенал”, но вече ще вика за „Челси”.

„Челси” са на път да изпаднат от властта, пардон, от Висшата лига, а това не е хубаво и аз искам да ги подкрепя. За да осъществиш големите си идеи и мечти, трябва да си в елита” – сподели мотивите си Петър Москов, който подаде оставка като зам.-председател на излязлата в опозиция ДСБ, защото предпочете да остане министър.

Злите езици припомнят, че премиерът е фен на „Челси” и вероятно това е още един начин министърът да покаже лоялността си към него. Петър Москов не пожела да коментира това съвпадение и се измъкна с традиционната си загадъчна усмивка.

„Той затова ли от толкова време ходи с един синкав шал върху сакото” – коментираха гневни фенове на „Арсенал”, разочаровани от решението на министър Москов.


Vasko Bog

Всички факти и личности в този текст имат само косвена връзка с реалността. Текстът е резултат на авторовата фантазия и въображение. Целта му е да забавлява и да гледа с усмивка към актуалните събития от деня.

 

Последни

Реклама