.

НАСА откри държава, двойник на България

Голямата разлика е, че там има условия за живот!

Снимка: btv.bg

Мисията на космическия телескоп "Кеплер" потвърди, че е открила държава, подобна на България. Освен това, на екзодържавата, за разлика от нашата България, има чудесни условия за живот!

Новооткритата държава е наречена Bulgaria-681better. Тя е с четворно по-голяма площ и е на три морета. Намира се на 45 комунистически години от Земята в съзвездието „Дуплекс”.

Температурата на България 2.0 (това беше работното име на проекта до днес) е близка до тази на България, но там има 5 сезона – пролет, лято, есен, зима и „баси гадното време”.

Според учените на новооткритата държава има истински условия за живот на хора, а не само за фотосинтеза. Първите данни не показват наличие на електромагнитни вълни, т.е. нашите далечни братовчеди живеят щастливо без сутрешна телевизия и джиесеми.

Според ръководетеля на научните програми на НАСА Джон Грънсфелд, на Bulgaria-681better има достатъчно кислород, азот и вода, за да може развилата се там цивилизация да е открила лютеницата. Същевременно там няма завист, предателство и мързел, което е революционно и е било посрещнато с овации от целия екип в контролната зала в Хюстън.

По думите му страхотното откритие е потвърдено от телескопите "Хърбел" и „Щърбел”, както и от историка Божидар Димитров. Първият човек, подал заявка за пътуване до новата държава, е с име Домусчиев. Той е споделил пред НАСА, че иска да инвестира във футбола на новооткритата държава.

 

Vasko Bog

 

Всички факти и личности в този текст имат само косвена връзка с реалността. Текстът е резултат на авторовата фантазия и въображение. Целта му е да забавлява и да гледа с усмивка към актуалните събития от деня.

Коментирай
публикувай
 • dianjeli_to

  Извинете, но по-глупава статия от тази не бях чела!

 • qwertybgg

  И светлината е електромагнитна вълна, тъпанар такъв бездарен. Освен това ти се оплита елементарният хумор, хем сатиризира нас, хем там имало сезон "ебаси студа". Чий син си, та ти се публикуват глупостите, примесени разбира се с болезнено плагиатстване от сиромахов, остава мистерия.

 • protoberans

  Бих ти казал нещо искренно и лично но ти ще ме разбереш и без да го казвам...FUCK U...

 • NXTLVL

  :)

 • Teodor Kotsev

  Столицата ще бъде "Люлин" :D :D :D

Последни