Заради едни хапчета Шарапова стана Шарапов, ще рекламира самобръсначки

Българите са доволни, че Гришо се измъкна навреме от конфузната ситуация

Реклама

Тази сутрин руската тенисистка Мария Шарапова се е събудила и установила, че вече е Шарапов, научи „Дуплекс”. Най-вероятно трансформацията се дължи на многото хапчета, които спортистката, пардон, спортистът пие от години.

По този начин, без да иска, Шарапов влиза в модерния напоследък тренд, към който се присъединиха и братя/сестри Уашовски – мъже да стават жени, а жени да стават мъже.

Най-хубавото е, че Шарапов се връща в мача със спонсорските договори. След като много фирми побързаха да се откажат от нея/него, сега тя/той ще подпише с известна фирма за самобръсначки.

Най-доволни са българите, защото Григор Димитров навреме се измъкна от неловката ситуация да се събуди до Шарапов. Очаква се нов бум от българско творчество във Facebook страницата на Никол Шерцингер, където нацията ще изрази възхищението си от потенциалната снаха и ще я покани за пореден път на прасе, лютеница и други местни ритуали.

 

 


Vasko Bog

Всички факти и личности в този текст имат само косвена връзка с реалността. Текстът е резултат на авторовата фантазия и въображение. Целта му е да забавлява и да гледа с усмивка към актуалните събития от деня.

Последни

Реклама