Спечели билети за концерта на Василис Карас

Шоуто на изпълнителя ще кандидатства за рекордите Гинес за най-голямо бузуки парти в света.

Реклама

Василис Карас се завръща в България за грандиозен концерт на 10 май 2017 година. Шоуто на изпълнителя в зала "Арена Армеец" ще бъде оценявано за рекордите Гинес за най-голямо бузуки парти в света. За целта в залата, освен стандартни билети на цени от 30 и 40 лева, ще бъдат продавани и специални ВИП места, които ще бъдат разположени на маси с кетъринг на терена. Василис Карас и неговия оркестър ще пренесат магията на гръцката песен и атмосферата на бузуки вечерите в София. 

Ако искате да присъствате и да се забавлявате на това грандиозно събитие, участвайте в играта ни с награди. Отговорете на въпроса от анкетата и трима от вас, на томболен принцип, ще спечелят двойни покани за концерта на Василис Карас. 

Наградите ви очакват!

За да участвате е достатъчно само да сте регистриран потребител и да дадете правилен отговор на въпроса от анкетата. Ако все още нямате регистрация, може да го направите ТУК

На коя дата е шоу спектакълът на Василис Карас в София?

Запознайте се с общите условия на играта ТУК.

Василис Карас е най-голямата гръцка звезда в света, известен с характерния си дълбок глас и любовната лирика в текстовете си. При последното си гостуване в София, преди 7 години, Василис Карас споделя:

“Музиката е път. Тя свързва народите и хората. Чрез нея можем да разговаряме. Усещам някаква обич между българите и гърците. Има някакво специално, топло отношение между двата народа и затова се чувствам длъжен да покажа най-доброто от себе си в България."

В Гърция не е приемал покана за интервюта повече от 5 години. В България обаче е приел да даде ексклузивно интервю за bTV, както направи и при предишното си гостуване у нас преди седем години.