Кои холивудски звезди са и добри певци

Вижте една класация на Menbox.bg, посветена на завладяващите изпълнители сред актьорите

Реклама

Някои от най-известните холивудски имена имат с какво да ви изненадат. Повечето хора на изкуството имат поне по два таланта и представителите на Меката на киното са не просто добри на екрана.

Кои холивудски звезди получават твърде много пари

Някои от тях са истинска сензация и зад микрофона и дори се занимават с музика в страничните си проекти. Някои от тях са известни с добрите си гласови способности, присъствието на други в тази класация ще ви изненада. Вижте нашата специална селекция.

Римейк на филми, които са по-добри от оригинала

Джони Деп

Един от най-известните кино-хамелеон и е доказал, че го бива в музиката неведнъж. Той не крие своите рокенрол корени - може да пе е и да свири на китара, имал е собствена група, появявал се е като гост-музикант в албумите на различни банди (много добро включване във Fade In-Out на Oasis).

Гуинет Полтроу

Полтроу има одухотворения вид на човек, който може да се занимава с музика. Интересното е, че носителката на Oscar се е заловила не с какъв стил да е, ами с кънтри. Тя се справя добре с тази задача, но дали й отива, преценете сами.

Кои държави забраниха достъп на известни личности

 Класацията продължава с...

Джейми Фокс

Това не е голяма изненада, защото Джейми изигра самият Рей Чарлз в биографичната лента на музиканта. В клипа по-долу той демонстрира отново своите отлични вокални дадености.

Брус Уилис

Звездата от "Умирай трудно" винаги е имал вид на голям мъжкар. Дори в комедийните си роли, той изглежда като човек, който може да те просне на земята с един удар. Именно заради това, не изглежда толкова трудно да се досетим в кой стил се изявява той. Блусът му отива.

 Хоакин Финикс

Финикс е един от най-разностранните таланти в Холивуд. Той е известен с това, че не си пада по фалша на Холивуд, подбира внимателно ролите си и с това...че е великолепен изпълнител. Хоакин Финикс и Рийз Уидърспуун сами изпълниха саундтрака към биографичния филм за Джони&Джун Кеш "Walk the Line". При това, се справиха повече от добре.

Руснаци, приличащи на холивудски звезди

Вал Килмър

Вал Килмър е истински рокенрол. През 1990-те той правеше уникални роли и в същото време живееше на максимум, а музиката през цялото време беше в кръвта му. Килмър сам изпълни вокалите в саундтрака към филма "The Doors" (1991) и превъплъщението му като Джим Морисън буквално възкреси групата в края на хилядолетието.

 Хю Лори

Д-р Хаус е опасен, дори когато вече не се подвизава в едноименния сериал. Англичанинът е заклет фен на джаз/блус музиката и често се изявявя като музикант. В клипа по-долу можете да видите колко го бива в един популярен кавър.

 

Скарлет Йохансон

Красивата актриса спокойно можеше да се заеме и с музикална кариера. Тя има глас, който завладява, подобно на визията й. Интересното е, че Йохансон има дори издаден самостоятелен албум - Anywhere I Lay My Head от 2008г, а участва и в още два - Live Session (iTunes Exclusive) и Break Up с Пийт Йорн от 2009г.

Защо Натали Порман не се съблече за "Лолита"