Неделята може да е най-ужасният ден от седмицата

Свещеният седми ден е отреден за почивка и отдих, но в нашето съвремие често не се случва така

Реклама

Неделята е свещена, окей? Две вечери на чувството на свобода, че имаш време да си похарчиш парите за несъществени неща, са взели дължимото от енергията ти и трябва да се компенсират с нещо ненатоварващо. Като например едно голямо, продължително, мулитплициращо се във времето НИЩО.

Празници за безделници

Обаче някои недели са по-различни и тогава сънят напуска твърде рано, за да те остави готов за челен сблъсък с реалността. Винаги е твърде рано, особено, когато е неизбежно.

Защото ще те навестят роднини. Те не пият в петък и събота, и затова си мислят, че нормалните хора си ходят на гости в десет сутринта. Това може би е вярно, но всички останали са се прибрали в девет сутринта.

Най-изродските снимки от партита!

Някои от нас не могат да докоснат закуската си. Други са си объркали метрото. Трети жената. Четвърти - живота. „Не изглеждаш хич добре. Трябва да спиш повече!“. Благодаря, че дойдеш да ме събудиш, за да ми го кажеш, мамо. И ако числиш, че изглеждам зле в неделя, трябва да ме видиш в понеделник...

Как да разберем, че наближаваме 30-те

Приятелите звънят посред обяд, за да проверят дали си жив. Ужасно мило от тяхна страна, но ако не беше жив, нямаше да им вдигнеш телефона. Да, у вас си, не, сам си и който и да е бил с теб вечерта, дано си е тръгнал с компа на излизане. Очевидно е, че и без това те мързи да го занесеш на ремонт. Да, телефонът, дето ти е в джоба, не е твоят, но е по-готин! Не, якето ти не остана в онази кола и в него нямаше припаднала проститутка. Толкова за 12 на обяд.

Най-мразените рокенрол съпруги в историята

Пичът от горния етаж с китарата не е Джими Хендрикс, за съжаление. Тоест, че не е предозирал с нищо, което е жалко. Трябва да го помолиш да го направи в събота, въпреки че издава такива звуци, сякаш няма да изкара и до петък.

Най-добрите мисли на ъндърграунд поета Лу Рийд

Ако можеше въобще да изсвири нещо, щеше да звучи като Лу Рийд, който хапе вените на Трент Резнър. Музикалната терапия е споделена сега с целия вход и всички трябва да сме доволни, защото обичаме безплатни неща и получаваме лоботомия за без пари.

Съседът отдолу звъни. Очакваш да ти каже нещо важно от рода на това, че трябва да плащате пак за ремонт на покрива. Или за ключалката на вратата. Или нещо друго, което евентуално ще ангажира вниманието ти за повече от две секунди. Съседът пита колко е мачът. Дано му хареса във фризера ти.

Осъденият на смърт си отива

Кучето иска да излезе на разходка. В неделя сутрин то е по висша форма на живот и разбира, че разходка значи кратка визита на бора отсреща. Кучето иска да излиза всяка сутрин, дори в неделя. За последните 7 години ти е струвало около 3 хиляди лева.

Изкъпани кучета

За толкова можеш да си наемеш две стрийптизьорки да отпращат всички, които искат да те притесняват в неделя сутрин. Поне няма да лаят в три през ноща. Освен, ако не им кажеш.

Какво правиме с нашата работа? Пита приятелчето. Като, например, проект номер 5669 в опит да направите нещо креативно и да не си изхабите времето с безсмислие? „Какво правим с нашата работа?“

Ами ако не спите, не пиете и се занимавате само с това може и да го свършите, когато тръгнете да протестирате, защото са ви малки пенсиите.

 Понякога стачките са наложителни

Аларамата на телефона. Проблемът не е, че си бил толкова пиян, че не си я изключил и те е събудила в 8 и 30 като всеки друг скапан ден от седмицата. Проблемът е, че същото се случи и събота. Отредено е да се събудиш във време като за работа, без да си на работа и да не можеш да заспиш повече, защото стресът е твърде силен.

За момент, за един миниатюрен момент, си мислиш, че трябва да си на работа и в неделя. След това трудно се заспива.