Вижте кои са най-откачените фетиши

Специалния подбор покзва един особен поглед върху човешката сексуалност

Реклама

Като стане дума за фетиши, повечето хора си представят кожени дрехи и бичове. Само че, човешката сексуалност е безкрайно поле и се оказва, че бичовете са нещо съвсем ОК, в сравнение с други неща, които възбуждат хората.  

Секс вместо лекарства

Спектрофилия

Първото нещо, което жените могат да си представят като чуят за тези фетиши е Патрик Суейзи като порно-звезда в безтегловност във филма в Ghost. Странно или не, не успяхме да се сетим за противоположния пример.

Всъщност, спектрофилията е един от най-старите фетиши на човечеството. Има множество истории за жени, изнасилени от демони, а също и романтични истории с призрачни любовници. Трябва да отблежим, че повечето от тях са били създадени стотици години преди създаването на порното.

Рисковете от безразборен секс без презервативи

Много спектрофили наистина мислят, че са имали сексуален контакт с духове. Хубавото за тях е, че те твърдят, че духовете ги следват навсякъде,така че никога няма да останат без секс.  

Екзофилия

Много хора имат слабост към хора от екзотични места, но екзофилите са запазили сърцата си за същества от други планети. Те смесват всичко, което са виждали в X-Files, Star Trek и Star Wars с всичко онова, което гледат по телевизията след 1 часа.

10 разлики между това да се срещаш с момиче и с жена

Повечето от тях не твърдят, че са правили секс с извънземни, но го намират за много интригуващо и затова има доста сайтове за секс с пришълци, които поддържат този фетиш.

Еректилни засечки или дисфункции

Действително е интригуващо как можеш да правиш секс с Пришелеца, например. Как се сваля Пришелец? Коя поза предпочита? Дали не предпочита да те изяде, преди да прави секс с теб?

Флатулофилия

Най-образно казано, това са онези негодници, които изпитват удоволствие от това да си попръцкват. В тази класация ще стане въпрос за доста откачени неща, но едва ли има по-гадни типове от тия. Никой не го интересува дали някой друг си фантазира за секс с призрак или Оби Уан Кеноби, обаче когато стане въпрос за газова атака, нещата стават лични...

Връзката с по-възрастна жена е обогатяваща

Агалматофилия

Факт е - има толкова майсторски изваяни статуи, че изглеждат като живи. Красиви и съвършени. Просят си целувка...и още нещо. Може да се каже, че агалматофилите обичат съвършенството, защото те се влюбват в статуи, кукли и манекени за дрехи. Те трябва да са доста тъжни, защото трудно може да се стигне до секс с обектите на желанието им.

Но пък вероятно имат достатъчно добро въображение, че да се справят с този проблем.

Връзката с по-млада жена може да е изживяване

Сплошинг и ситофилия

Повечето хора мисля, че боят с храна е просто загуба на храна, но сплошърите и ситофилите виждат в това нещо много повече. Оказва се, че много хора намират за възбуждащо да бъдат омазани в храна. Ситофилите могат да получат удоволствие от консумиране на храна, сексуален контакт с храна или въргаляне в нея. Сплошърите са друга порода, която обича да е омазана в мазни субстанции и затова нямат нищо против и калта, олиото или боята.

Предпочитаме ли блондинки?

Хиерофилия

За много хора религиозните фетиши са богохулство, но всъщност повечето хиерофили са много набожни и отдадени на вярата. Каквито вероятно са и множеството свещеници от различни църкви, обвинени в блудство в последните 30 години...но хиерофилите всъщност са отдадени на вярата, че преминават линията между обожанието към светите артикули и задоволяването с тях. Е, поне не е блудство с деца...

Цигарените фетиши

Благодарение на цигарената рекламна индустрия и Холивуд, за някои хора висящият от устата фас е символ на бунтовност.

Как да разберем, че тя изневерява

За други мирисът, пепелта, горенето на цигарите имат възбуждащ ефект. Има разновидности на този фетиш, които включват пушене по време на секс или орален секс с цигара (а цигарата е опасно близо до половите органи). А ние си мислехме, че цигарата е за след секса...  

Неща в секса, които трябва да опитате преди 30

Клептолания

Това са хора,които не просто обичат да крадат, но се възбуждат сексуално от краденето. Ако крадат секс играчки ще има двоен бонус за тях.

Предложение от menbox.bg

Фейсбуукфилия

Тези индивиди търсят секусално удовлетворение, докато са изминавали пътя от онлайн порното към социалните мрежи. Те изпитват задоволство от това да натякват, поучават, дразнят и спамят останалите. Фейсбуукфилията очевидно е силно пристрастяваща, защото с времето индивидът все повече се “закача” на този фетиш, докато не дойде временното лекарство под формата на бан.

Точка на прекъсване