Марио Симаро: Работата ми е за публиката, а личният живот си е за мен

Реклама

Актьорът даде интервю пред Деница Томова и довери, че скоро тръгва на турне с приятелката си Ванеса Вийела.

Сериалите, излъчвани у нас с актьора, са многобройни. Свързахме се с Марио, който в момента живее в Маями с приятелката си Ванеса Вийела. Двамата са влюбени от известно време. Те записаха музикален албум заедно, промоцията на шоуто им започва в Африка и завършва в Испания в края на годината.

Разкажи ни как ти предложиха ролята в "Предателство"?
Винаги съм бил много влюбен в латиноамериканската литература. През 1880 година новелистът Фелипе Перес написва оригиналната история в Богота, Колумбия. След като прочетох оригинала, вече нямах никакви съмнения. Знаех, че искам да участвам в този проект и да изпълня ролите на Уго и Алсидес.

Участвал си в много сериали в главни мъжки роли. Коя ти е доставила най-голямо удоволствие?
Вярно е, че съм се снимал в много теленовели. Сред тях са "Трима братя, три сестри" и "Предателство". Смятам, че всяка от тях е като камъче, което е помогнало да се съградя като актьор. Винаги се старая да съм част от историята, която пресъздавам. Всеки един от тези проекти, за които ти споменах, има своята тежест. Не съм се съгласявал да приема случайна роли. Винаги подбирам продукциите си внимателно.

Приличаш ли на Уго или на Алсидес от "Предателство"?
Двамата братя близнаци са напълно различни един от друг. Честно казано, това е най-взискателният проект в моята телевизионна кариера. За да реализирам този проект, трябваше да обещая пред себе си, че няма да се привързвам към нито един от двамата. Ако имах предпочитания към единия, това щеше да се отрази на актьорската ми игра при пресъздаване на другия герой. Освен това се наложи да премахна думата "умора" от речника си за известно време. Защото се налагаше да работя по 16, 18 и дори 20 часа на денонощие.

Трудно ли ти е да съчетаваш кариерата с личния живот?
Не. Много е просто. Работата ми е за публиката, а личният живот си е личен и не се налага да го споделям с никого.

Би ли искал да посетиш България?
С най-голямо удоволствие! От доста време обмислям възможността да опозная прекрасната ти страна.