.

„Лотария България“ с нов водещ, нови игри и 3D ефекти от 20 февруари по bTV

Най-грандиозното шоу, правено някога у нас – „Лотария България”, стартира с изцяло нов облик и нов водещ на 20 февруари по bTV. Всяка събота вече от 18.00 часа зрителите ще се насладят на едни от най-драматичните и забавни игри, който ще се разиграват в един от най-големите студийни декори у нас с размер над 700 квадрата. От 20 февруари шоуто ще бъде вече един час и ще предложи за първи път в българския ефир революционна визуализация на игрите. Водещият и участниците ще играят върху видео стена с размер 70 квадрата, която е поставена на пода, а игрите ще са анимирани в 3D формат.

лотария българияНовото начало на предаването се поставя от нов водещ. Той е известен актьор, доказал се като любимец на публиката. Неговото име е Башар Рахал. Башар започва телевизионната си и филмова кариера на 12 годишна възраст. Актьорът е с над 60 филмови продукции зад гърба си, като тв зрителите го познават от силните му роли в сериaлите „Стъклен дом” и хитовия „24“.

Презаредената „Лотария Българи“ по bTV ще дава и още повече шансове за печалби, както за играещите късметлии, така и за публиката, която също ще бъде активен участник в шоуто и печели наравно с играча. Така всеки късметлия, който получи шанс да влезе в студиото на „Лотария България", ще има възможност да си тръгне с голяма печалба дори и да не е излизал на сцената.

Всяка седмица в „Лотария България“ ще се излъчват 60 щастливци от цялата страна. Предаването включва четири предварителни игри, в които участниците играят за максимални печалби до 50 000 лева. Във финалната, пета игра, победителят може да грабне до 2 000 000 лева.

лотария българияПродуцентите на шоуто са подготвили уникален спектакъл, в който публиката ще се потопи в една виртуална реалност с помощта на различни визуални ефекти, игра на светлини и истински съспенс, които ще ги накарат да затаят дъх – от първата до последната минута, а от 20 февруари минутите ще са с 30 повече.