.

Водещ

Башар Рахал започва телевизионната си кариера на 12 годишна възраст с участие в телевизионни скечове. Две години по-късно влиза в групата на театър „Сълза и смях”. През последните години натрупа сериозен опит като водещ на ТВ предавния, а зрителите на bTV го познават и от силните му роли в сериала „Стъклен дом”, българските кино продукции „Корпус за бързо реагиране”, „Стъпки в пясъка” и много други.

Райна Караянева

Райна Караянева

Райна Караянева е родена на 26 юли 1989г. в Пловдив. Завършила е 9-та Френска езикова гимназия ,,Алфонс дьо Ламартин” и е магистър по  Право в СУ „Св. Климент Охридски”.  

От 2010 година е модел към агенция Ивет Фешън. През годините дефилира по модните подиуми на Париж, Милано, Ханджоу( Китай) и Маями. В България Райна е позната като лице на известни модни марки, както и от редица телевизионни и печатни рекламни кампании.    

През последните години съчетава модната си кариера с позицията на финансов анализатор в IВM. От началото на 2014г. заедно със съпруга си Генадий Ников отварят първия в България Спининг спортен център, където и двамата са инструктори. През същата година се ражда и синът им Антоний.