Анимацията "Пътешественикът: С Гласа на Петър Байков" тръгва по кината на 8 април

Разпространява bTV Studios

Реклама

Американско-българската анимация "Пътешественикът: С Гласа на Петър Байков" тръгва по кината в цялата страна на 8 април 2022 г. Пълнометражният анимационен филм е изцяло дублиран с гласа на актьора Петър Байков (23 г.), който изиграва всички роли с различни гласове. Лентата се разпространявана от bTV Studios  съвместно със СНЦ "Промяна в Поколението". Специално за премиерата у нас ще пристигнат и американските продуценти на филма, за да разкажат от първо лице за съвместната си работа с актьора. 

Филмът е вдъхновен от романа на английския писател Джон Бъниан "Напредъка на поклонника". Това е една от най-популярните истории за всички времена, която ще оживее на екран по нов и завладяващ начин. Петър Байков участва като актьор, продуцент, режисьор, тонрежисьор, преводач, аниматор в българската версия, певец и изпълнител на музикален хор с различни гласове във филма. 

Историята разказва как, за да спаси семейството си и жителите на своя град от предстояща война и разруха, Християн е принуден да избяга и да тръгне сам на дълго и осеяно с опасности пътешествие към тайнствено царство. След като намира книга, която му показва пътя до там, той е решен да преодолее всяко препятствие, с което злия Аполион се опитва да го спре. По време на пътуването си, Християн преживява вълнуващо приключение, среща нови приятели, но и не по-малко врагове, които разкриват пред него един нов и неподозиран свят на вълшебства и тайни за това как може да намери спасение в мистериозното Царство. 

Оригинално заглавие: The Traveler: With the Voice of Peter Baykov
Българско заглавие:   Пътешественикът: С Гласа на Петър Байков

Трейлър на филма вижте тук: https://www.facebook.com/bTVStudios/videos/353057170168066/