Феновете на „Дивергенти 2: Бунтовници” с уникален шанс да говорят със звездите Шайлин Удли, Тео Джеймс, Наоми Уотс и Вероника Рот

Реклама

Като част от подготовката за глобалния ден на феновете на „Дивергенти”, днес най-запалените почитетели на лентата ще имат възможността да зададат своите въпроси към любимите си актьори on line.

В 20:00 часа всеки ще може да зададе въпросите си към Шайлин Удли и Тео Джеймс като използва  #InsurgentGoogle през Facebook Event Page (https://www.facebook.com/events/1594191500825348/), както и да гледа лайф стрийм на http://insur.gent/Google.

В 22:00 часа феновете на „Дивергенти 2: Бунтовници” ще имат възможността да общуват в реално време в Twitter с Октавия през официалният й акаунт @octaviaspencer, а официалната страница на филма ще ретуитва разговорите на http://insur.gent/Twitter.

В полунощ Наоми Уотс ще се включи в LIVE Facebook чат на официалната страница на „Дивергенти” http://insur.gent/Facebook. Специален пост ще открие разговора с всички любопитни факти и истории, които ще се добавят в секцията за коментари.

Час по-късно авторът на бестселъра – Вероника Рот ще бъде на разположение за всички въпроси на TheDivergentFandom.com.