Interscope Records ще представи оригиналния саундтрак към филма "Дивергенти 2: Бунтовници" на 17 март

Реклама

Interscope Records партнира със Summit Entertainment, компания на LIONSGATE® (NYSE: LGF) за създаването и представянето на саундтрака на футуристичния екшън-приключенски филм „Дивергенти 2: Бунтовници”. Парчетата ще бъдат разпространени дигитално на 17 март и включват чисто ново изпълнение на M83 с HAIM, озаглавено “Holes in the Sky.”

„Дивергенти 2: Бунтовници”, втората част на франчайза „Дивергенти”, ще тръгне по кината в цял свят в 3D и 2D версии на 20 март. Филмът е базиран на едноименния бестселър на Вероника Рот и за България ще се разпространява от bTV Studios.

"Режисьорът Робърт Швентке внесе невероятен нюанс в работата по „Дивергенти 2: Бунтовници” и ни отведе до границите на музикалната изобретателност,” коментира музикалният консултант Рандал Постър. „Саундтракът обединява разнообразна и силна колекция от песни. Но не просто група песни за смирените, а нови химни за смелите. Музика, която със сигурност ще даде енергия на бунта ви.”

Списъкът с песни в саунтрака на „Дивергенти 2: Бунтовници” включва:

“Holes in the Sky” – M83 с HAIM

“Blood Hands”- Royal Blood

“Never Let You Down” – Woodkid ft. Lykke Li

“The Heart of You” – Anna Calvi

“Sacrifice” – Zella Day

“Carry Me Home” – SOHN

“Warriors” – Imagine Dragons

“Convergence” Score Suite from "Insurgent" – композиран и изпълнен от Джоудеф Тарапанис.

„Бунтовници” вдига залога за Триш, която търси съюзници и отговори в руините на един футуристичен Чикаго. Триш (Удли) и Фор (Джеймс) са бегълци, които се укриват, преследвани от Джанин (Уинслет), лидерът на властолюбив елит Ерудит. Състезавайки се с времето, те трябва да разберат за какво семейство на Триш е жертвало живота си и защо лидерите на Ерудит са готови на всичко, за да ги спрат . Преследвана от изборите в миналото си и отчаяно желаеща да защити тези, които обича, Триш, заедно с Фор, се изправя пред невъзможни предизвикателства, за да отключи истината за миналото и в крайна сметка -бъдещето на техния свят.

В лентата участват номинираната за Златен глобус Шайлин Удли, Тео Джеймс, носителите на Academy Award® Кейт Уинслет и Октавия Спенсър, Джай Кортни, Рей Стивънсън, Зоуи Кравиц, Майлс Телър, Ансел Елгорт, Маги Кю и Меки Пфайфър. Филмът е базиран на едноименния бестселър на Вероника Рот. Режисьор на заглавието е Робърт Швентке.

Повече информация за „Дивергенти 2: Бунтовници”можете да намерите на:

http://www.thedivergentseries.com

https://www.facebook.com/TheDivergentSeries

https://www.pinterest.com/InsurgentMovie

https://twitter.com/Divergent

https://instagram.com/TheDivergentSeries