Реклама

Леон, на 11 години, си търси бавачка. Той обаче не е егоист и иска тя, освен грижовна към децата, да е и секси – за да е доволен и татко му Хенри. Една от обявите, на които Леон попада, гласи следното: „Строга господарка ще изпълни всички ваши желания”. В съзнанието му моментално нахлуват реки от шоколад и компютърни игри по цял ден… и поръчката е направена!

 

След едва няколко часа пристига елитната проститутка Джаки. Тя бързо разбира, че е станало объркване, но идеята да е бавачка й допада. Ситуацията бързо се променя, когато родителите й идват на гости… и тя трябва да използва Хенри, за да поддържа илюзията, която е градила в продължение на години за пред нейните родители – че е щастливо омъжена и има семейство. А майка й и баща й нямат търпение най-накрая да се запознаят със своя зет и внук. В началото не е проблем Хенри и Джаки да влизат в ролята си, но посещението на родителите на "строгата господарка” се оказва по-продължително от очакваното и играта става все по-сложна!

 

Междувременно предстоят и други проблеми – защото сводниците на Джаки никак не са доволни от желанието й да започне нов живот – в който те нямат място!

 

Препоръчителен родителски контрол. Филмът не се препоръчва за лица под 12 години.