Реклама

Животът на Кейт съвсем не е перфектен. Поради редица причини тя първоначално не може да схване, че на привлекателния и талантлив рекламен директор му е трудно да придвижи напред кариерата й. Шефът й - г-н Меркър, дори не се и замисля да я повиши, защото тя е необвързана, без отговорности, а той се страхува, че Кейт може неочаквано да реши да напусне фирмата по всяко едно време.

От другата страна е досадната майка на Кейт, която най-много на света иска да види дъщеря си омъжена. Въпреки непрекъснатите пледоарии на майка си, Кейт, която е обезсърчена от привидно нескончаемата поредица от кошмарни срещи, хвърля око на колегата си Сам. За нейно съжаление обаче, Сам се интересува само от обвързани жени.

Как Кейт може да задоволи изискванията на своя шеф и своите романтични нужди? На помощ идва най-добрата й приятелка и колежка Дарси, която има план. Тя измисля човек, който уж е неин годеник. За доказателство дори снабдява Кейт със снимка, на която тя е с привлекателен млад мъж на име Ник. Истината е, че Кейт е срещала Ник само веднъж на сватбата на техен общ приятел, състояла се предната седмица. Там са били правени и снимките.

Планът проработва и скоро Кейт получава повишение, а доскоро недостъпният Сам извенъж се чувства особено привлечен от вече официално обвързаната Кейт.