Реклама

Животът на милионера Максимилиян не е никак лек. Той е зает постоянно с мотокросове, скокове от самолет и гмуркания на екзотични места. При всички тези ангажименти той едва намира време за себе си, а какво остава за компанията за рециклиране, която е наследил от своите родители. Един ден Максимилиян се изправя пред своето друго аз – неговият брат близнак Лукас, който изкарва прехраната си като боклукчия и който мечтае един ден сам да определя съдбата си. Оказва се, че двамата братя са били изоставени пред сиропиталище, съдбата ги е разделила и те са били отгледани по отделно. След първоначалния шок, двамата решават да си разменят местата за 4 седмици.

И докато Максимилиян гледа на новия си живот на боклукчия като ново и забавно предизвикателство, Лукас е развълнуван от идеята да ръководи огромна компания. Размяната дава възможност на Максимилиян да се запознае и влюби в Елена, собственичка на пицария, която отбива умело неговото ухажване. Пречупен, ангажиран с трудна работа и натъжен от неосъществената си любов с Елена, Максимилиян вече не харесва новия си живот.

От друга страна, Лукас изживява своята мечта. Живее в луксозна вила, изправен е пред предизвикателството да управлява собствена компания, а в допълнение, е запленен и от Управляващия директор Кристин, която също не е безразлична към него.

Иска ли Максимилиян стария си живот обратно и готови ли са отново да се разменят? Не още... Когато Лукас открива, че компанията е пред фалит, той е готов да напусне кораба. Но Максимилиян настоява това да не се случи преди изтичане на 4-те седмици, защото в крайна сметка той успява да спечели сърцето на Елена. Но не за дълго... Скоро тя разбира кой всъщност е Максимилиян и го напуска. Междувременно, Лукас разкрива, че зад банкрута на компанията стои Кристин и двамата братя измислят план, с който да я спрат. И разбира се най-важното – Максимилиян трябва да си върне любовта на Елена.

Филмът е подходящ за всички възрасти.