„Алф“ се завръща от тази вечер в 19:00 ч. по bTV Comedy

Симпатичното извънземно, дошло от планетата Мелмак, отново ще обърква живота на семейство Танер

Реклама

Историята за принципно добродушното, но и доста особено извънземно – Алф – се завръща в българския ефир от тази вечер (3 октомври) по bTV Comedy. Епизодите на култовата поредица, която вече 36 години забавлява зрителите без оглед на пол или възраст, ще се излъчват всяка делнична вечер от 19:00 ч. (по две серии).

Семейство Танър са най-обикновено американско домакинство… с единствената разлика, че в кухнята им живее извънземното Алф, което има страст към препечените филийки, обича да си прави майтапи, а любимият му деликатес са котките.

Семейство Танър правят всичко възможно да прикрият Алф и да водят нормален живот, но това се оказва доста трудна задача. Техните съседи не само са много любопитни, но и скоро започват да подозират, че нещо около Танър не е наред. Алф, от своя страна, невинаги проявява разбиране към опитите на „новото си семейство“ да го крият от всичките си гости.

Въпреки това, в много случаи Алф се намесва в критични моменти и помага на своите домакини, а с времето съжителството между семейство Танър и извънземния се превръща в истинско приятелство.

Тагове: btv comedy

Последни

Реклама