Честит рожден ден, bTV Comedy!

Комедийният канал от семейството на bTV Media Group става на четири години

Реклама

Единствената комедийна телевизия у нас - bTV Comedy, празнува четвъртия си рожден ден с изцяло обновена визия и много усмивки!

В търсене на най-щастливите моменти в живота на своите зрители и помагайки им да видят усмивката във всичко около себе си, каналът затвърждава позицията си на любима комедийна телевизия, която предоставя разнообразие от забавни сериали и филми.

За четвъртия си рожден ден bTV Comedy подарява на своите зрители премиерни сериали и сезони на любими поредици. Още през октомври ще се завъртят сериалът "Предградие”, третият сезон на "Колеж Грийндейл” и втори сезон на "Разбивачи”. Съвсем скоро зрителите на bTV Comedy ще имат възможност да гледат премиерно "Кухня", както и нов сезон на "Да отгледаш Хоуп".

bTV Comedy стартира на 1 октомври 2009 година. Това е уникален канал за българския телевизионен пазар, който предлага само и единствено комедийна и забавно-развлекателна програма. Целта му е да създаде позитивна нагласа и добро настроение у зрителя.

Програмата на bTV Comedy е ориентирана към всеки вкус, с известна насоченост към по-млада аудитория. bTV Comedy предлага богат избор от най-предпочитаните комедийни и развлекателни програми - филми, сериали, ситкоми, популярни български и чуждестранни шоу програми, развлекателни и спортни риалити предавания и други. Каналът е логично допълнение към bTV и е създаден така, че с непринуденото и ненатрапващо се програмно съдържание да предостави на зрителя възможност да се забавлява по всяко време на денонощието.

Последни

Реклама