Реклама

Комедийната поредица "Да отгледаш Хоуп" разказва забавната история на симпатягата Джими, който на 25 години се оказва самотен родител, след като жената, с която има флирт за една нощ, умира и той се оказва единственият, който може да се погрижи за бебето й.

С главни роли в сериала са кралицата на телевизионните сериали Клорис Лийчман, носителка на 7 награди „Еми”, Марта Плимптън /”Спешно отделение”, „Анатомията на Грей”/, Гарет Дилахънт /”Хрониките на Сара Конър”, „Щети”/ и Грег Бинкли /”Моето име е Ърл”/

Третият сезон, който се излъчва премиерно по bTV Comedy, започва с новината за смърта на бабата на Сабрина. Погребението обаче завършва с предложение за брак от страна на Джим към нея. По-късно майката на Сабрина решава да наеме екипа на предаването „Модерно семейство” по ABC, което да заснеме сватбата. Барни изпраща двойката на меден месец в Лос Анджелис, където Хоуп взима участие в любимото си телевизионно предаване „Ya Zappa Do!”. В трети сезон на сериала след поредица от събития Вирджиния е твърдо убедена, че светът ще свърши преди Коледа, Мау Мау се изнася временно, а Бърт научава шокиращи новини за произхода на родителите си.

Сериалът се излъчва всеки делник с по два епизода от 19.30 по bTV Comedy.

Оригинално заглавие: Raising Hope (САЩ, 2012г.)
Жанр: Комедия

Режисьор: Грегъри Томас Гарсия
В ролите:  Лукас Неф, Марта Плимтън, Гарет Дилахънт, Клорис Лийчман, Шанън Уудуърд

Последни

Реклама