"Кечмания 28" единствено в ефира на bTV Comedy!

За първи път в историята: Скалата срещу Джон Сина - не пропускайте сблъсъка на 20 април

Реклама

Идва новата „Кечмания”, а с нея и уникалният мач, който ще изправи една срещу друга легендите на две поколения фенове – Скалата срещу Джон Сина. bTV Comedy ще излъчи най-чакания кеч турнир на годината – "Кечмания 28" на 20 април от 23:00 часа. Феновете нямат търпение да разберат кой е по-добрият – най-голямата звезда на 90-те години – Скалата, или фаворитът на "новото поколение” в кеча – Джон Сина!

Враждата между двамата започна цяла година по-рано – още на миналата "Кечмания”, където Скалата беше поканен за специален гост-водещ. Шампионът на народа обаче не се сдържа, намеси се в мача за титлата на Федерацията и стана причината Сина да си тръгне от турнира с празни ръце. Още на следващата вечер двамата се разбраха да разрешат личните си проблеми на "Кечмания 28” и шоуто започна! Враждата им ескалира през последните седмици до степен, че двамата дори не се поглеждат зад кулисите и нямат търпение да покажат на себе си и на всичките си фенове кой е най-добрият.

Другият мач, който се чака с огромно нетърпение, е "Краят на една ера" – Трите Хикса срещу Гробаря.

"Мъртвецът” има безпрецедентните 19 победи от 19 мача на най-големия кеч турнир – рекорд, който най-вероятно ще остане непокътнат дълго време. Но големият въпрос тази година е – ще успее ли Трите Хикса да направи това, което не успя миналата година? "Церебралният убиец" почти прекъсна победната серия на Гробаря и повечето фенове са на мнение, че именно той излезе истинският победител от титаничния сблъсък между двете легенди на Федерацията – все пак именно Трите Хикса беше този, който напусна ринга сам, а победителят беше изнесен на носилка. Тази година Гробарят е обсебен от идеята да приключи с всичко веднъж завинаги – да победи категорично Трите Хикса и да закръгли уникалния си рекорд на 20 победи.

По време на "Кечмания 28" ще стане ясно и кой най-накрая ще поеме пълен контрол и над двете седмични шоута на Световната федерация по кеч – "Първична сила" и "Разбиване". Претендентите Теди Лонг и Джон Лоринайтис са събрали внушителни отбори от някои от най-добрите суперзвезди, които ще защитават техния интерес. В края на вечерта един от двамата ще спечели всичко, а другият ще изгуби всичко!

На турнира ще се реши съдбата и на 3 от най-престижните отличия в Световната федерация. За световната титла ще спорят Си Ем Пънк и Крис Джерико, Даниъл Браян ще защитава титлата в свръхтежка категория срещу победителя от "Кралското меле” Шеймъс, а Грамадата ще предизвика Коуди Роудс за интерконтиненталната титла.