"Кралски грохот" ще разтърси ефира на bTV Comedy

Двубоят продължава повече от час, като на всеки 90 секунди в мелето се включва нов кечист

Реклама

На 26 февруари bTV Comedy ще излъчи кеч-турнира "Кралски грохот" -  събитието, което поставя началото на станалия известен през последните години "Път към Кечмания". Във формата "Кралски грохот" се провежда уникален мач с внушителен брой участници - 30. Двубоят продължава повече от час, като на всеки 90 секунди в мелето се включва нов кечист.

В този мач приятели няма. Всяка суперзвезда знае, че единственият начин за победа е да изхвърлиш всичките си съперници от най-горното въже... и накрая да остане само един – който си гарантира мач за титла по избор на най-голямото кеч събитие в годината – "Кечмания"!

Статистиката сочи, че през последните 15 години 70% от победителите в мача на "Кралски грохот" са ставали шампиони на "Манията"...

Освен тотално разбиване "забавната телевизия" е подготвила за своите зрители и забавни филмови вечери. В понеделник е романтичната комедия "Смяна на каналите". Във вторник пък зрителите ще могат да съпреживеят емоциите на хокеистите от провинциалния аматьорски отбор "Мистъри", начело на който е Ръсел Кроу.

На 24 февруари ще можете да чуете и видите "Изповедта на една малолетна актриса", в чиято роля влиза Линдзи Лоън.

Четвъртъкът е запазен за класическите комедийни филми. Тази седмица е ред на филма "Давай, Англия".