Реклама

Любовен триъгълник във ветеринарна клиника, странни персонажи и много животни има в новия руски сериал „Любимци“. Премиерните за България епизоди започват на 24 август и ще се излъчват всеки делничен ден от 23:00 ч. по bTV Comedy.

Историята

Младият, но много талантлив обещаващ анестезиолог Михаил Новиков е несправедливо лишен от дипломата си за доктор и от смисъла на живота си. Заедно с работата си, Миша е изоставен от съпругата си и от любимата си дъщеря, което предизвиква нервна криза.

Един ден бившата му жена го навестява с претенцията за изплащане на издръжка, но и с една добра  новина – той ще бъде назначен в частна ветеринарна клиника.

 

Още в първия си работен ден д-р Новиков разбира къде е попадал, но вече е късно да си тръгне. Той успява да се сприятели с хората, но и да си създаде врагове, но най-важното е, че се влюбва.

Интригата

Колегите-доктори от клиниката – Алиса и Стас, са бивша двойка. Стас обаче продължава да обича Алиса и решава да й предложи брак. Новият колега – Миша, също се влюбва в Алиса и започва съперничество за нейната ръка и сърце със Стас. В края на краищата, сърдечните проблеми намират решение, без да ощетяват опашатите пациенти…     

Георите

Михаил Новиков (в ролята – Михаил Башкатов, познат от четвъртия сезон на „Кухня“) не обича животните и не е подготвен да общува с тях. Много скоро той се потопява в света на ценителите на животни и разбира, че ветеринарите са хора със здрави нерви, чувство за хумор и умение да излизат от всяка ситуация. Разбира и друго – че с пернати, люспести и пълзящи пациенти може да се случи всичко.

Иванка е собственичката на клиниката. Тя е властна полякиня, която се отличава с ефектна външност и нестабилен характер, но обожава своята работа, екип и пациенти.

Любопитно

Авторът на идеята за „Любимци“ е Николай Картозия, генерален директор на тв канала „Пятница“, който излъчва комедийната поредица.

За заснемането на сериала са били необходими много животни, поради което е бил обявен кастинг в цяла  Русия. Най-важен е бил изборът на маймуна.

По време на снимките е имало само един инцидент – един от актьорите е бил ухапан от змия, но тя не била отровна.

Вижте още кадри от сериала ТУК.

Последни

Реклама