Мачовете за всички титли на Световната федерация по кеч в една нощ - "Нощта на шампионите"

Гледайте по bTV Comedy на 12 септември

Реклама

Всяка титла на Световната федерация по кеч ще бъде защитавана на турнира "Нощта на шампионите”! Едно от най-зрелищните събития в света на развлекателните борби ще бъде излъчено по bTV Comedy на 12 октомври от 23:00 часа.

Джон Сина и Си Ем Пънк отново ще се изправят един срещу друг в битка за титлата на Федерацията. Сина преследва Пънк и титлата вече няколко месеца, но шампионът винаги успява да се измъкне като победител. Първо Грамадата се намеси в мача им на юбилейния епизод 1000 на "Първична сила” и предизвика дисквалификация, а след това Пънк успя в последния момент да открадне победата в тройния им мач на „Лятно тръшване”. Сега всички са единодушни – шампионът вече няма къде да бяга, а Сина никога не е бил по-категоричен – след „Нощта на шампионите” той ще стане притежател на най-престижното отличие в света на развлекателните борби!

Друга вражда също ще достигне връхната си точка в "Нощта на шампионите" – тази между носителя на колана в свръхтежка категория Шеймъс и Алберто дел Рио. Дел Рио също изгуби мача си за титлата на "Лятно тръшване”, но след това не позволи на завърналия се Ренди Ортън да стане претендент номер 1. Така в "Нощта на шампионите” зрителите на bTV Comedy ще видят отново Дел Рио в преследване на престижното отличие. Конкурентът му обаче – Голямата бяла акула Шеймъс – няма да се даде без бой!

В "Нощта на шампионите” ще бъдат защитавани и всички останали титли на Световната федерация, така че феновете на кеча зрелището е гарантирано.

Последни

Реклама