Реклама

Мат Лебланк, познат на зрителите с емблематичната си роля на Джоуи в „Приятели“, се завръща в българския ефир с премиерен сериал по bTV Comedy. От 1 февруари (четвъртък) комедийният канал на bTV Media Group започва излъчването на хитовата американска поредица „Епизоди“ („Episodes“), за превъплъщението си в която Лебланк печели „Златен глобус“ за „Най-добър актьор в сериал“

В центъра на интригуващия сюжет са авторите на успешен британски сериал, които се преместват в Холивуд, за да направят негов американски вариант. Двамата, обаче, не остават никак очаровани от похватите на тамошната индустрия, както и от изискването да заменят досегашния изпълнител на главната роля с не кого да е, а със самия Мат Лебланк. В емблематичния Джоуи от „Приятели“ те виждат нарцистичен, егоцентричен и незаинтересован тип, целящ единствено собствената си облага. „Епизоди“ ще се излъчва всяка делнична вечер от 23:00 ч. по bTV Comedy.

Сюжет:

Съпрузите Шон (Стивън Манган) и Бевърли (Тамзин Грейг) са създатели на супер успешния британски сериал, носител на награда „БАФТА“ – „Момчетата на Лайман” – комедийна поредица, в центъра на която е директор на елитен момчешки интернат. Семейният живот на Шон и Бевърли изглежда напълно подреден… до момента, в който двамата не получават предложение да се преместят в Лос Анджелис, за да адаптират сериала за американската аудитория.

След като пристигат в Холивуд, Шон и Бевърли откриват, че президентът на американската ТВ мрежа никога не е гледал сериала им. Нещо повече – той настоява Шон и Бевърли да сменят блестящия главен актьор – ерудирания ветеран от Кралския Шекспиров театър Джулиън Бълард (Ричард Грифитс) с... Мат Лебланк.

Шон и Бевърли са ужасени – за ролята на ерудирания и остроумен директор на средна възраст американците искат… „Джоуи”. Воден от примамливото предложение и обещаното щедро възнаграждение, Мат Лебланк е готов да се завърне на екран с „Момчетата на Лайман”, а Шон и Бевърли се оказват в сложен триъгълник, който заплашва да унищожи не само сериала, но и брака им.

За сериала:

С „Епизоди“ Мат Лебланк прави голямото си телевизионно завръщане, превъплъщавайки се в самия себе си. Актьорът неведнъж е споделял, че не се притеснява от това, че хората могат да си помислят, че персонажът олицетворява самия него в реалния живот. Екранният Джоуи дори признава, че се наслаждава да играе себе си в подобна забавна светлина. За ролята си в „Епизоди“ Лебланк печели единствения си до момента „Златен глобус“ за „Най-добър актьор в сериал“. „Епизоди“ се излъчва в САЩ в продължение на шест години, задържайки вниманието на зрителите през всичките си пет сезона, които bTV Comedy ще покаже един след друг – от 1 февруари, всяка делнична вечер от 23:00 ч. (по два епизода).

От 3 февруари (събота) bTV Comedy ще зарадва зрителите и с премиерни епизоди от ситкома „Шитс Крийк“ („Schitt's Creek“)всяка събота и неделя от 22:30 ч.

Последни

Реклама