Реклама

Хитовият сериал на Netflix „Несломимата Кими Шмид“ (Unbreakable Kimmy Schmidt) ще направи телевизионната си премиера за България от 20 октомври (четвъртък) в ефира на bTV Comedy.

Епизодите на комедийната поредица с над 20 номинации за „Еми“, включително за „Най-добър сериал“ и „Най-добра актриса в главната роля“, ще вървят всяка делнична вечер от 23:00 ч., като ще бъдат излъчвани по два един след друг.

Историята:

Кими Шмид (Ели Кемпер) е в осми клас, когато преподобният Ричърд Уейн (Джон Хам) я отвлича и я държи в плен в продължение на 15 години в бункер под земята, убеждавайки я, че ядрен апокалипсис е ударил планетата и тя е сред единствените оцелели.

Когато Кими все пак успява да се освободи, решава, че не иска да се връща в Индиана, и започва нов живот в Ню Йорк. Скитайки се из града, тя попада на колоритната хазяйка Лилиан (Карол Кан), която ѝ предлага да се настани в апартамента ѝ на приземен етаж.

Как Кими ще се справи в големия Ню Йорк и ще успее ли да се ориентира в свят, който дори не е подозирала, че съществува, зрителите ще разберат в епизодите на премиерния комедиен сериал „Несломимата Кими Шмид“.

За сериала:

„Несломимата Кими Шмид“ се радва на огромна популярност в цял свят и е определен от критиците като „първия велик сериал в историята на стрийминг платформите“. В главната роля зрителите ще видят очарователната Ели Кемпер, която се сдобива със световна слава и си партнира със самия Даниъл Радклиф (Хари Потър от едноименната сага) във филмовото продължение на култовата поредица – „Кими срещу Преподобния“.

Заедно с „Несмомимата Кими Шмид“, от 20 октомври (четвъртък) в ефира на bTV Comedy тръгват и култовите поредици „Уил и Грейс“ (от с.1, всеки делник от 21:00 ч.) и „Модерно семейство“ (от с.10, всеки делник от 22:00 ч.).

Проследете комичните ситуации, в които „Несломимата Кими Шмид“ непрестанно попада в „разгара“ на изумителния за нея XXI век – от 20 октомври (четвъртък), всяка делнична вечер от 23:00 ч. по bTV Comedy!